Occasion
Aluship E-Sloep 700

VERKOCHT

7 meter

2 x 6 kW

Occasion AluShip E-Sloep 700

Deze boot staat te koop omdat de vorige eigenaar deze slechts gedurende een periode van 6 weken in zijn bezit had. Uiteindelijk heeft hij echter besloten om een andere boot aan te schaffen bij ons bedrijf. Deze boot is uitgerust met een uitgebreide lijst aan voorzieningen, waaronder twee 6 kW motoren, twee accu’s met een gecombineerde capaciteit van 18 kW, een geïntegreerd stereosysteem, evenals een ruime koelkast van 65 liter met een vriesvakje. Verder beschikt de boot over een buiskap met havenkleed, kajuitverlichting, boegschroef en een handige draadloze telefoonlader met Quad Lock systeem.

De vorige eigenaar koos voor een cabineversie, wat ons in staat stelt om deze boot nu beschikbaar te stellen voor verkoop. De boot is van mei 2023 en verkeert in vrijwel nieuwe staat, inclusief alle denkbare luxe-opties.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een bezichtiging en proefvaart. We staan open voor eventuele aanpassingen en kunnen de boot direct te water laten of voor u in de winterstalling plaatsen voor het volgende jaar.

Evida Design © 2024. All Rights Reserved.

Andere taal »

Contact to Listing Owner

Captcha Code