Boot kopen Amsterdam

Boot kopen Amsterdam

Overweegt u de aanschaf van een boot? De wateren rond Amsterdam bieden een fantastische vaarervaring! Stelt u zich eens voor hoe u met uw eigen boot door de Amsterdamse grachten glijdt, de Amstel verkent of met vrienden naar het IJmeer vaart. De regio Amsterdam is een echt paradijs voor liefhebbers van watersport. Bent u geïnteresseerd in een handgemaakte, snelvarende en onderhoudsvriendelijke boot? Bezoek dan Aluship of neem vandaag nog contact met ons op.

Aluminium boot kopen in Amsterdam

AluShip boten zijn onderhoudsvrij omdat ze van aluminium gemaakt zijn, een materiaal dat niet roest en zeer sterk is. Hierdoor is het mogelijk de boot ook in de winter in het water te laten zonder zorgen over roestschade. Bovendien is aluminium licht van gewicht en dankzij een gestroomlijnde romp onder water, vaart de boot snel en efficiënt.

Door een boot te kopen bij AluShip weet u zeker dat u uzelf en uw vrienden optimaal comfort kunt bieden wanneer u met hen gaat varen in Amsterdam.

Uw boot van alle gemakken voorzien

Onze boten worden met de hand vervaardigd in onze scheepswerf te Steenwijk. Dit stelt ons in staat om elke boot aan te passen aan uw specifieke behoeften. Overweegt u bijvoorbeeld een sloep aan te schaffen in Amsterdam, en wilt u extra’s zoals gewatteerde kussens, een softtop en ingebouwde speakers? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Dit zijn maar enkele voorbeelden van de aanpassingen die wij kunnen realiseren. Uw wensen krijgen bij ons altijd prioriteit. Als u interesse heeft in een milieuvriendelijke optie en overweegt een elektrische boot aan te schaffen, helpen wij u graag verder. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Vanuit Amsterdam is het slechts 90 minuten rijden naar onze werf en botenwinkel.

Waarom een boot kopen bij AluShip?

Waarom is een boot van AluShip in Amsterdam de beste keuze? Hier zijn enkele redenen:

  • Duurzaamheid en innovatie zijn kernwaarden voor ons. Wij zetten ons in om het milieu minimaal te belasten. Zo wordt het restmateriaal van de aluminium platen die gebruikt worden voor het casco van onze boten, opnieuw gesmolten tot nieuwe platen. Ook kiezen we ervoor om de buitenkant van onze boten niet te verven en omdat ze licht van gewicht zijn, verbruiken ze minder brandstof.
  • Onze boten kenmerken zich door een prachtig design en zijn van alle gemakken voorzien;
  • Er zijn talloze extra opties mogelijk;
  • Wij bieden uitgebreide mogelijkheden voor maatwerk!

Wilt u optimaal genieten van de wateren en grachten in en rond Amsterdam? Kies dan voor een boot van AluShip! Voor een optimale ervaring in de waterrijke omgeving van Amsterdam en omstreken, begint het avontuur met een boot van AluShip. Maak een afspraak en bezoek ons om onze boten te bekijken. Wij zijn geopend van maandag tot vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur en op zaterdag op afspraak. Voor een prachtige, onderhoudsvrije boot dichtbij Amsterdam, moet u bij AluShip zijn!

Evida Design © 2024. All Rights Reserved.

Andere taal »

Contact to Listing Owner

Captcha Code