Aluship Sloep 750

v.a. € 39.750

7,50 m

20-80 PK

De AluShip Sloep 750

Die mag gezien worden! De prachtige, AluShip Sloep 750 combineert comfort met duurzaamheid. De aluminium sloep is onderhoudsarm en waardevast.

Exterieur

De luxe Sloep 750 is lichtgewicht en heeft daardoor een zeer laag energieverbruik. Naast een modern uiterlijk, is de boot ook zeer duurzaam: aluminium zorgt voor een lange levensduur. De Sloep is te wrappen in bijna iedere gewenste kleur, hierdoor kunt u uw boot nog persoonlijker maken.

Interieur

In de AluShip Sloep is plaats voor 6 tot 10 personen en is geheel naar eigen wens af te bouwen. Denk hierbij aan een Flexiteek vloer, biminitop, buiskap en luxe kussens in diverse uitvoeringen. Verder is er genoeg bergruimte voor je spullen. Een echte blikvanger op de Nederlandse wateren.

Cabine versie

Een cabine aan boord van een sloep biedt een breed scala aan voordelen, zowel voor doorgewinterde watersportliefhebbers als nieuwkomers. Deze compacte, gezellige ruimte verrijkt je maritieme ervaring aanzienlijk en opent de deur naar diverse mogelijkheden en voordelen.

Over het geheel genomen creëert een sloepcabine een verrijkende en comfortabele waterervaring. Het maakt de sloep veelzijdiger en geschikt voor een verscheidenheid aan activiteiten, van korte dagtochten tot langere reizen, en draagt bij aan het plezier en de voldoening van het leven aan boord van een boot.

Bescherming tegen de elementen

Een cabine biedt beschutting tegen onvoorspelbaar weer. Regen, wind of intense zonneschijn kunnen de pret op het water soms bederven, maar met een cabine kun je altijd een toevluchtsoord vinden om droog en comfortabel te blijven.

Overnachtings mogelijkheid

Een sloep met cabine biedt de mogelijkheid om te overnachten. Dit opent de deur naar langere avonturen op het water. Je kunt bijvoorbeeld weekendtochten maken of zelfs een vakantie op je sloep doorbrengen, wat zorgt voor een unieke en ontspannende ervaring.

Bescherming tegen de elementen

Een cabine biedt beschutting tegen onvoorspelbaar weer. Regen, wind of intense zonneschijn kunnen de pret op het water soms bederven, maar met een cabine kun je altijd een toevluchtsoord vinden om droog en comfortabel te blijven.

W

Opslagruimte

Cabines bieden vaak extra opbergruimte voor je spullen, zoals kleding, proviand en andere benodigdheden. Dit zorgt voor een opgeruimd dek en houdt je sloep georganiseerd.

Z

Uitbreidbaarheid

Cabines kunnen worden aangepast en uitgerust met verschillende voorzieningen, zoals slaapgelegenheden, en een toilet. Ook een USB-C aansluiting voor het laden van uw telefoon.

Waardebehoud

Boten met een cabine behouden over het algemeen hun waarde beter dan open sloepen, omdat ze veelzijdiger zijn en geschikt voor een breder scala aan activiteiten. Dit kan een goede investering zijn voor de lange termijn.

Evida Design © 2024. All Rights Reserved.

Andere taal »

Contact to Listing Owner

Captcha Code