Aluship TNDR

v.a. € 28.250

6,2 – 8,4 m

20 tot 250pk

Onze TNDR

De prachtige, AluShip TNDR combineert comfort met duurzaamheid. De aluminium tender is onderhoudsarm enwaardevast. Dankzij de slanke lijn en de de mooie vormgeving is de AluShip TNDR soepel en stil. De aluminium romp is sterk, licht van gewicht, makkelijk in het onderhoud en zeer duurzaam. Het schip heeft een grote binnenruimte en heeft een heerlijk uitgerust interieur, geschikt vanaf 8 personen. Bij het ontwerp hebben wij rekening gehouden met een diepe zit, waardoor de hoge rugleuning een comfortabele zit garandeerd.

De buitenboordmotor zorgt dat je snel en comfortabel je bestemming bereikt. De AluShip TNDR is zo ontworpen dat lopen aan boord makkelijk en veilig is. Met zijn stijlvolle design, hoge prestaties en duurzame constructie is de AluShip TNDR de perfecte boot voor avontuur of comfortabel cruisen.

Exterieur

Bij de brandstof modellen van de TNDR-series zit een vanaf 130 liter tank ingebouwd in de boot. Geen te kleine of te zware losse brandstof tanks meer, en geen ruimteverlies, omdat deze onder de vloer zit gemonteerd. Met de grote inhoud van de tank kunt u lange afstanden varen. De TNDR is verkrijgbaar in verschillende afmetingen van 6.20 tot 8.40meter.

Interieur

In de AluShip TNDR is afhankelijk van de grootte van het model plaats voor 6 tot 12 personen en is geheel naar eigen wens af te bouwen. De AluShip TNDR is gemaakt van aluminium waardoor de tender stevig en licht is en zo eenvoudig te hanteren. De tender is zo ontworpen dat het een soepele vaar en navigatieervaring geeft. Verder is er genoeg bergruimte voor je spullen. Een echte blikvanger in de Nederlandse wateren.

AluShip TNDR Modellen

AluShip TNDR 620

V.a. € 28.250,-

AluShip TNDR 670

V.a. € 34.000,-

AluShip TNDR 720

V.a. € 40.500,-

AluShip TNDR 770

V.a. € 49.000,-

AluShip TNDR 840

V.a. € 59.500,-

Evida Design © 2024. All Rights Reserved.

Andere taal »

Contact to Listing Owner

Captcha Code