Aluship TNDR

v.a. € 28.250

6,2 – 8,4 m

20 tot 250pk

Onze TNDR

De prachtige, AluShip TNDR combineert comfort met duurzaamheid. De aluminium tender is onderhoudsarm en waardevast. Dankzij de slanke lijn en de de mooie vormgeving is de AluShip TNDR soepel en stil. De aluminium romp is sterk, licht van gewicht, makkelijk in het onderhoud en zeer duurzaam. Het schip heeft een grote binnenruimte en heeft een heerlijk uitgerustite interieur, geschikt vanaf 8 personen. De buitenboordmotor zorgt dat je snel en comfortabel je bestemming bereikt. De AluShip TNDR is zo ontworpen dat lopen aan boord makkelijk en veilig is. Met zijn stijlvolle design, hoge prestaties en duurzame constructie is de AluShip TNDR de perfecte boot voor avontuur of comfortabel cruisen.

Exterieur

De luxe AluShip TNDR is lichtgewicht en heeft daardoor een zeer laag brandstofverbruik. Naast een modern uiterlijk, is de boot ook zeer duurzaam: aluminium zorgt voor een lange levensduur. De TNDR heeft zeer hoogwaardige technologieën onder de kap. Zo beschikt hij over een Honda buitenboordmotor die stil en zuinig is. De bun is ook geïntegreerd met een geluidsisolatiesysteem voor een soepele en stille rit. De TNDR is verkrijgbaar in verschillende afmetingen van 6.20 tot 8.40meter. 

Interieur

In de AluShip TNDR is plaats voor 8 tot 14 personen. De AluShip TNDR is gemaakt van aluminium waardoor de tender stevig en licht is en zo eenvoudig te hanteren. De Tender is zo ontworpen dat het een soepele vaar en navigatieervaring geeft. Verder is er genoeg bergruimte voor je spullen. Een echte blikvanger in de Nederlandse wateren.

Prijslijsten

620

670

720

770

840

Onze Modellen

AluShip E-tender

AluShip E-sloep

AluShip TNDR

AluShip Tyfoon

Evida Design © 2023. All Rights Reserved.

Contact to Listing Owner

Captcha Code