Aluship TNDR 670

v.a. € 34.000

6,70 m

20-100 PK

De AluShip TNDR 670

De prachtige, AluShip TNDR 670 combineert comfort met duurzaamheid. De aluminium tender is onderhoudsarm en waardevast. Dankzij de slanke lijn en de de mooie vormgeving is de AluShip TNDR soepel en stil. De aluminium romp is sterk, licht van gewicht, makkelijk in het onderhoud en zeer duurzaam. Het schip heeft een grote binnenruimte en heeft een heerlijk uitgerust interieur, geschikt vanaf 8 personen. Bij het ontwerp hebben wij rekening gehouden met een diepe zit, waardoor de hoge rugleuning een comfortabele zit garandeerd.

De buitenboordmotor zorgt dat je snel en comfortabel je bestemming bereikt. De AluShip TNDR is zo ontworpen dat lopen aan boord makkelijk en veilig is. Met zijn stijlvolle design, hoge prestaties en duurzame constructie is de AluShip TNDR de perfecte boot voor avontuur of comfortabel cruisen.

Exterieur

De luxe AluShip TNDR 670 is lichtgewicht en heeft daardoor een zeer laag brandstofverbruik. Bij de brandstof modellen van de TNDR-series zit een vanaf 130 liter tank ingebouwd in de boot. Geen te kleine of te zware losse brandstof tanks meer, en geen ruimteverlies, omdat deze onder de vloer zit gemonteerd. Met de grote inhoud van de tank kunt u lange afstanden varen. 

Interieur

In de AluShip TNDR is afhankelijk van de grootte van het model plaats voor 6 tot 12 personen en is geheel naar eigen wens af te bouwen. De tender is zo ontworpen dat het een soepele vaar en navigatieervaring geeft.

Evida Design © 2024. All Rights Reserved.

Andere taal »

Contact to Listing Owner

Captcha Code