Aluship S-TNDR 620

v.a. € 27.250

6,20 m

20-250 PK

De AluShip S-TNDR 620

De prachtige, AluShip S-TNDR combineert comfort met duurzaamheid. De aluminium tender is onderhoudsarm en waardevast. De aluminium romp is sterk, licht van gewicht, makkelijk in het onderhoud en zeer duurzaam. Het schip heeft een grote binnenruimte en heeft een heerlijk uitgerust interieur, geschikt vanaf 8 personen. De buitenboordmotor zorgt dat je snel en comfortabel je bestemming bereikt. De AluShip S-TNDR is zo ontworpen dat lopen aan boord makkelijk en veilig is. Met zijn stijlvolle design, hoge prestaties en duurzame constructie is de AluShip S-TNDR de perfecte boot voor avontuur of comfortabel cruisen.

Exterieur

De luxe AluShip S-TNDR is lichtgewicht en heeft daardoor een zeer laag brandstofverbruik. Naast een modern uiterlijk, is de boot ook zeer duurzaam: aluminium zorgt voor een lange levensduur. De S-TNDR heeft zeer hoogwaardige technologieën onder de kap. Er kunnen in de S-TNDR diverse Honda motoren ingebouwd worden, variërend in het aantal paarden naargelang uw wens. De S-TNDR is verkrijgbaar in verschillende afmetingen van 6.20 tot 8.40 meter.

Interieur

In de AluShip S-TNDR is afhankelijk van de grootte van het model plaats voor 6 tot 12 personen en is geheel naar eigen wens af te bouwen. De AluShip S-TNDR is gemaakt van aluminium waardoor de tender stevig en licht is en zo eenvoudig te hanteren. De Tender is zo ontworpen dat het een soepele vaar en navigatie-ervaring geeft. Verder is er genoeg bergruimte voor je spullen. Een echte blikvanger in de Nederlandse wateren.

Evida Design © 2024. All Rights Reserved.

Andere taal »

Contact to Listing Owner

Captcha Code