Aluminium sloep kopen Giethoorn

Aluminium sloep kopen vlakbij Giethoorn

Een aluminium sloep van AluShip wordt vervaardigd uit aluminium, een keuze die meerdere significante voordelen biedt:

  • Aluminium is roestbestendig, wat betekent dat u uw sloep in de winterperiode gerust in het water kunt laten liggen. Dit levert een besparing op zowel onderhouds- als stallingskosten.
  • Dankzij het lichte gewicht van aluminium, in combinatie met een gestroomlijnd onderwaterschip, kan de sloep hoge snelheden bereiken op de wateren rondom Loosdrecht.
  • Het aluminium waaruit onze boten zijn opgebouwd, is volledig recyclebaar en lekt geen schadelijke stoffen in het water.
  • Aangezien onze boten met de hand worden gemaakt, is een breed scala aan extra opties beschikbaar. Denk aan het toevoegen van comfortabele kussens, ingebouwde speakers of zelfs een toilet aan boord. 

Neem contact op om de mogelijkheden voor uw nieuwe aluminium sloep te verkennen!

Uw aluminium sloep van alle gemakken voorzien

Onze aluminium sloepen worden met de hand vervaardigd in onze scheepswerf te Steenwijk. Dit stelt ons in staat om elke aluminium sloep aan te passen aan uw specifieke behoeften. Overweegt u bijvoorbeeld een aluminium sloep aan te schaffen in Giethoorn, en wilt u extra’s zoals gewatteerde kussens, een softtop en ingebouwde speakers? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Dit zijn maar enkele voorbeelden van de aanpassingen die wij kunnen realiseren. Uw wensen krijgen bij ons altijd prioriteit. Als u interesse heeft in een milieuvriendelijke optie en overweegt een elektrische aluminium sloep aan te schaffen, helpen wij u graag verder. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Vanuit Giethoorn is het slechts 90 minuten rijden naar onze werf.

Waarom een aluminium sloep kopen bij AluShip?

Waarom is een aluminium sloep van AluShip in Giethoorn de beste keuze? Hier zijn enkele redenen:

  • Duurzaamheid en innovatie zijn kernwaarden voor ons. Wij zetten ons in om het milieu minimaal te belasten. Zo wordt het restmateriaal van de aluminium platen die gebruikt worden voor het casco van onze boten, opnieuw gesmolten tot nieuwe platen. Ook kiezen we ervoor om de buitenkant van onze boten niet te verven en omdat ze licht van gewicht zijn, verbruiken ze minder brandstof.
  • Onze sloepen kenmerken zich door een prachtig design en zijn van alle gemakken voorzien;
  • Er zijn talloze extra opties mogelijk;
  • Wij bieden uitgebreide mogelijkheden voor maatwerk!

Wilt u optimaal genieten van de wateren en grachten in en rond Giethoorn? Kies dan voor een boot van AluShip! Voor een optimale ervaring in de waterrijke omgeving van Giethoorn en omstreken, begint het avontuur met een boot van AluShip. Maak een afspraak en bezoek ons om onze aluminium sloepen te bekijken. Wij zijn geopend van maandag tot vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur en op zaterdag op afspraak. Voor een prachtige, onderhoudsvrije aluminium sloep dichtbij Giethoorn, moet u bij AluShip zijn!

Evida Design © 2024. All Rights Reserved.

Andere taal »

Contact to Listing Owner

Captcha Code