Aluminium boten bij Aluship Genemuiden

 
 

Wilt u een aluminium boot, sloep, tender, jacht, werkboot, visboot of open boot kopen? Aluship Genemuiden ontwerpt en bouwt alle aluminium boten volledig zelf op locatie in Genemuiden.

 

AluShip Genemuiden

 

Een jong en dynamisch bedrijf wat zich richt op de bouw van luxere aluminium zelflozende boten in de range van ca. 4 tot 7 meter lang.

Onderhoudsarm aluminium boot

Wilt u ook maximaal vaarplezier met minimaal onderhoud? Aluship Genemuiden heeft vele aluminium boten, sloepen, tenders, jachten, werkboten en open boten te koop, waarvan u jarenlang vaarplezier hebt. Dankzij het hoogwaardig aluminium, is roesten en verven voorgoed verleden tijd. Ook zijn alle boten zelflozend waardoor hozen verleden tijd is.

 

Snel varende boten

De meeste boten zijn ontwikkeld om snel te kunnen varen. Met een uitgekiend onderwaterschip en geringe diepgang en mogelijkheid voor volop motorvermogen, behaalt uw boot mooie prestaties en dat met een zeer laag brandstofverbruik. 

Vragen

Heeft u vragen of bent u wellicht geïnteresseerd in een ander model?
Neemt u dan gerust contact op! Wij zijn er zeker van dat wij een boot naar uw wensen kunnen aanbieden! Inruil van uw huidige boot is in overleg mogelijk tegen handelsprijs.